Mrs. tHeMint FotoPage

By: eiNa dMiN

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Jul-2008 02:14 Email | Share | | Bookmark
... baby girl... -aiRa iRDina -

hari petama..
xleh bukak mata...
tidooo...
View all 24 photos...
finally... here is my baby...
namanya.. Aira Irdina Binti Adzmi Idham...
Aira yang bermaksud.. yang dihormati...
Irdina membawa maksud kehormatan kami....

sejarah di pilih nama nih sbb ade satu malam tu... aku temimpi nama AIRA! xtahu sbb ape.. aku mcm tedengar2 org panggil Aira.... pas tu aku cite kt encik suami.. B.. smlm syg mimpi nama Aira.. nnt klu baby girl kita letak nama Aira ekk...
Irdina plak mmg aku dah plan nak letak nama Irdina sbb mcm ala-ala gabungan nama Idham dgn Ina laa gitu....
so.. Aira Irdina laa namanya...

Aira dilahirkan secara pembedahan.... sbbnye laluan xdibuka... hampir 12 jam aku sakit tapi baru bukak 4cm jekk....

Skang Aira dah 5.2kg (pd 16 June yang lalu )... dan hari ini ofcozz berat Aira dah bertambah... tunggu ari Jumaat nih la nak pegi cuck utk baby 2 bulan dgn nak timbang sume-sume....




Monday, 10-Mar-2008 01:05 Email | Share | | Bookmark
melepak di Dataran Putrajaya...

 
 
 
View all 4 photos...
lalaala... mari melepak ..
ni ari melepak di dataran...
petang2 pas bangun tdo petang.. rasa cam nk gi jejalan... ajak b p jejalan.. tp x dak arah nk p.. last2 p dataran putrajaya jerk....
ishh.. gemok sungguh saya skang.. hehee..
dan x sabar jugak nak kuruskan badan sekarang...


Monday, 3-Mar-2008 08:01 Email | Share | | Bookmark
shopping - shopping - shopping

 
 
 
View all 4 photos...
lagi bape bulan ni??
ibu dah excited menshopping barang baby...
sebenarnye mase scan last check up doc dah kompemkan gender baby..
si ayah hepi sesangat.. wlupun aritu sepatutnye ktorang gi Hot FM big jam nak dapatkan t-shirt hot fm.. tp malangnye.. xde rezeki....mase ktorang smpai situ.. Tshirt yang nak tu dh abih...
sampai ke ari ni ayah majuk n kecik ati ngn ibu...

tinggal barang2 yg besar.. contohnye....hurmm... stroller.. play pen,, car seat.. kawan2 advice bende2 cam tu beli masa baby dah ade n senang blh test kat baby terus..

so... ni antara gambar brng2 baby...




Wednesday, 27-Feb-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
umah ku syorga ku...

 
 
 
View all 4 photos...


ini laa... hall umah baru kami...
dan jugak pandangan dr luar..
ekceli banyak lagi gambar2 nak di upload.. tp aku x berapa terror sgt guuna fp nih...
ishh... nnt laa.. aku bosan2 keje aku try upload lagi mcm2....

byk tu nk maintain.. blogspot/ friendster/ fotopages bla blaa bla.. last2 satu haprakk pun tak jalan...


Tuesday, 28-Aug-2007 01:49 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru untuk diri sendiri...

maskawin ngan cincin ngan rantai
jeng jeng
kish dahi dia...
View all 25 photos...

Alhamdulillah... segalanya telah selamat berlangsung..
Aku dah jadi isteri kepada Adzmi Idham Abd Halim...
Majlis pernikahan pada 17 August.. petang selepas Asar.. ada laa lebih kurang jam 5.30petang. selamat di ijab kabul kan...
Kenduri sebelah perempuan 18 August.. iaitu esok nya.. semuanya berjalan lancar.. dr persiapan hingga selesai majlis.. mmg ler penar giloss... tapi mmg besh la.. alaa.. seumur hidup sekali...
Kenduri lelaki nya pada Ahad nya pulak.. Cuaca agak2 hujan sikit..
semoga berbahagia hingga akhir hayat... amin...

ps: gambaq ni family aku pakat2 amik..
gambaq dr photographer kat [url] http://thecreech.fotopages.com n pak arie http://ariegaban.fotopages.com
thanks to both of u.. hampa besh!!!





[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net